Wij helpen u en uw hond met de neus in de zelfde richting te lopen.

Shrunk Expand

Cursussen en prijzen

  •  Puppygroep

Puppen tot aan 16 weken die alle entingen hebben gehad zijn welkom. In deze puppygroep leren de pups en hun baasjes de standaard   vaardigheden die zullen leiden tot een stabiele en goede verhouding tussen baas en hond. Ook leert de pup veel nieuwe indrukken, het   baasje leert correct te handelen / adequaat te reageren in diverse situaties. Voor iets oudere pups kan er een regeling getroffen worden  in   overleg. Om een deel puppen en een deel SHH te lopen. ( Men kan dan nog geen examen doen voor SHH

  • Jeugd

 Veel honden wonen in een gezin waarin kinderen een rol spelen. Ook voor kinderen is het leuk om actief bezig te zijn met hun hond. In dit   geval kunnen we in een lesblok waar alleen kinderen zijn een goede band creëren tussen kind en hond. De minimale leeftijd voor deelname is   (vanaf) 8 jaar.

  •  SHH

 In de cursus SHH (sociale huis hond) leert uw hond meer vaardigheden. Na de puppytijd is dit de vervolgcursus, er wordt getraind voor een   goed basisniveau gehoorzaamheid. Bij deze cursus hoort een officieel certificaat.

  •  Basis

Basis is een tussenfase SHH/GGB, hierin wordt in grote lijnen de vaardigheden aangeleerd voor het officiële GGB, zoals het los volgen,   apporteren etc. etc. Bij het volgen van deze cursus zijn tuigjes e/o sliptuigen niet toegestaan!

  • GGB

          GGB (Gedrag en gehoorzaamheid beginners).Hier begint het dan echt, u leert meer met u hond zoals apporteren los volgen etc.

          Bij het volgen van deze cursus zijn tuigjes e/o sliptuigen niet toegestaan!

  • GG1

          In de cursus GG1 gaan we verder waar u in GGB bent gestopt. Hierbij zijn er nog meer nieuwe opdrachten en dingen te leren zoals           het sorteren, sturen naar de riem, volgen volledig los etc. Bij het volgen van deze cursus zijn tuigjes e/o sliptuigen niet toegestaan!

  • GG2

          Vervolg op GG1 met nog meer uitbreiding tot het gehoorzamen, appel op afstand etc. Bij het volgen van deze cursus zijn tuigjes               e/o sliptuigen niet toegestaan!

  • GG3

          Bij GG3 bevindt u zich op het hoogste niveau van appèl, hierbij worden alle vaardigheden van voorgaande GG’s nog meer                         aangescherpt. Bij het volgen van deze cursus zijn tuigjes e/o sliptuigen niet toegestaan!

  •  Examens

Op de discipline GG, waaronder SHH, GGB, GG1/2/3 vallen, kunnen ook op landelijk niveau examens worden afgenomen. Ook kunt u hierbij   in wedstrijdvorm meedoen. Wat wel een vereiste is om mee te doen aan wedstrijden e/o examens is dat u het examen van SHH goed hebt doorstaan.

  •  Combisport

Hierbij deze discipline wordt het uiterste gehaald uit uw band met uw hond. Het bevat diverse onderdelen zoals; slalom (combi speed), Jumping (combi jump), ook hier springt u als baas mee, GG en een stormbaan.  

 Ook hierbij kan de jeugd meedoen aan Nederlandse competities.

  Knipsel4554

Vanaf 1 Januari 2019 zullen alles prijzen verhoogd worden met € 5,-

 

!!! LET OP !!!

Afmeldingen voor een les uitsluitend per mail doorsturen!!

Wij beschouwen anders de les als zijnde niet afgemeld, dit i.v.m. de registratie. b.v.d.

Het zelf beeindigen van een cursus voor einde cursus, wordt het restbedrag niet geretourneerd!  M.u.v. Langdurig ziek e/o ziekte van de hond. dit geldt eveneens voor informatie die wij van de cursist verkrijgen nadat hij of zij de 1e les heeft gehad!.

 Comments are closed.


Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/e/4/fairytaleservice.com/httpd.www/start/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63