Wij helpen u en uw hond met de neus in de zelfde richting te lopen.

Shrunk Expand

over ons

Wie zijn de mensen achter Fairytale service.

Voor u is het natuurlijk ook belangrijk te weten met wie u te maken heeft als het gaat om (de training van) uw hond.

77961b3f2456

Mijn naam is Mario Lehtonen,

Al jaren houd ik mij intensief bezig met honden, hondengedrag en hondentrainingen. Ik heb bij diverse hondenscholen en met diverse trainers, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds een leuk contact mee heb, gewerkt.

Ik ben als keurmeester voor landelijke wedstrijden werkzaam geweest voor de FHN (Federatie Hondensport Nederland). na dit enige tijd gedaan te hebben met veel plezier overigens, zijn wij Victoria en ikzelf meer in de richting van het showen gegaan.

Hiernaast ben ik werkzaam geweest van 2015 tot 2017 voor het Raad van Beheer voor het honden welzijns team.

Op het gebied van gedrag ben ik goed geschoold, Met dank aan goede trainers uit het verleden en ook de nodige jaren werk- en privé-ervaring (met onze eigen honden en die van familie en vrienden) hebben mij hierbij geholpen.

Samen met mijn vrouw sta ik regelmatig op grote evenementen om demo’s te geven voor Combisport.

Ik ben een persoon die mensen goed kan uitleggen en laten ervaren hoe honden hun baasjes nu eigenlijk zien en andersom. Soms is dit confronterend voor de baasjes, maar uiteindelijk zijn ze blij met het resultaat.

Hebben wij zelf ook honden? Jazeker, wij hebben zes honden; een Rottweiler genaamd Totti, onze Dobermann-dame, haar naam is Dolce. En een Dwerg Pincher genaamd King Ivar (duitse dog) Ceasar en Simba (beide beaucerons) ,de drie eerst genoemde honden zijn uitgebreid en goed getraind, alle 3 zijn ze zelfs Nederlands Kampioen Combisport 2009/2010 en 2011. King is op de goede weg. En doet het ook erg goed op shows in binnen en buitenland. (inmiddels int.kampioen) Ceasar is inmiddels jeugd wereld kampioen in show, Simba is onze bewaker 

Totti is nu met Pensioen onze oudste (bijna 12)  ging nog regelmatig mee naar de hondenschool dit om puppen te laten wennen aan grote en volwassen honden. we moeten nu even wachten tot de jongste (Ceasar) dit over kan nemen.

Tot zover over mij, nu is het woord aan mijn vrouw Victoria.

 Hallo ik ben Victoria Lehtonen,

Ik ben net als mijn man zeer actief in de hondenwereld. Ik train zelf erg veel met zes rakkers, aangezien mijn man het vaak te druk heeft met het trainen van baasjes en hun honden. Mijn voorliefde voor dieren is ontstaan toen ik nog heel klein was; ik ging bij ons in de buurt voor de mensen die niet thuis waren altijd met de honden wandelen, een soort uitlaatservice dus, al op jonge leeftijd.

Daarna ben ik in de paardenwereld terechtgekomen en heb veel paarden getraind, voor belangrijke springruiters in Italië. In Nederland ben ik weer in aanraking gekomen met honden en het trainen van honden. Ik heb zelf niet de kynologische kennis zoals mijn man die heeft, maar ik heb een zeer grote affiniteit met honden. Verder zijn dieren mijn leven en wil ik iedere hond en zijn baasje de beste vriendschap laten beleven die zij zich wensen kunnen.

Inmiddels werk ik dagelijks met onze honden en die van andere in ons hondenhotel gevestigd in duitsland.Comments are closed.


Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/e/4/fairytaleservice.com/httpd.www/start/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63