Trainers

Dit geweldige team staat graag voor u klaar!

Mario Lehtonen  (ALLROUND)                                                                                                       VictoriaLehtonen. (ALLROUND)

mario
victoria

 

 

 

 

 

alice

Alice Hageman.   (ALLROUND) Hoofdtrainer 

 Hallo mijn naam is Alice Hageman. Mario en ik werkte al in het zelfde bedrijf, toen ik hoorde dat hij en zijn vrouw een Hondenschool gingen starten. Ikzelf  heb vanaf jongs af aan altijd met paarden gewerkt, maar kan deze hobby na een nare ervaring helaas niet meer uitoefenen. En ging dus op zoek naar iets wat het dichts bij paarden in de buurt kwam qua training, Tja dan kom je al snel op honden uit.Naast het werken met honden vind ik het ook heerlijk om met Mensen om te gaan.En na jarenlang met dieren te hebben gewerkt en het HKB Diploma te hebben gehaald, was dit voor mij een unieke kans om dit te realiseren. Op het moment heb ik zelf een Hondje (kruising) genaamd Lizzy,  een lekkere kleine ondeugd. Imiddels werk ik nu al meer dan 4 jaar samen met veel plezier, en ben ik een van de aanspreekpunten. de cursussen die door mij gegeven kunnen worden is van puppen tot aan GGB. mijn specialisme ligt bij Combisport / Behendigheid. Tot zover over mij en tot ziens tijdens de lessen.  Groetjes, Alice Hageman.

Miranda van den Brant  (ALLROUND ) Hoofdtrainer

MIranda

Ik ben Miranda van den Brant en al vele jaren kom ik met Tease, onze mini Australian Shepherd, bij Mario en Victoria trainen.

Inmiddels ben ik ook al enkele jaren als trainer aan de hondenschool verbonden, wat erg leuk is om te doen.Van jongs af aan hebben wij altijd honden in huis gehad en ook toen ik ging samenwonen ging dit gepaard met onze trouwe viervoeter Sjefke, waar we 16 jaar van hebben mogen genieten. Inmiddels hebben we weer een nieuwe viervoeter in huis als maatje voor Tease. Puck is onze nieuwe aanwinst, een kruising berner sennen / border collie. Erg leuk, aangezien ik dus ook weer van voor af aan ga beginnen met cursus lopen.

Ik zie jullie dus graag in de lessen, als trainer of zelf als cursist.

Karin Zwartjes (Trainster PUP / SHH / BASIS) 

Hoi, ik ben Karin. Ik heb zelf 2 honden, beide Friese stabij, Baik en Mack.Doordat ze beide ‘problemen’ hebben is mijn liefde voor honden alleen maar sterker geworden.Ik heb zo de wil gekregen om ze zoveel mogelijk te helpen en vooral hond te laten zijn. Mack was erg angstig, zelfs voor gras, de wind en alles wat bewoog en geluid maakte.Karin

Via via kwam ik met Mario in contact en ben ik gestart met cursus volgen met Mack.  Maar ik liep vast met Mack, dacht ik. Maar vooral met mezelf en het omgaan met Mack.Uiteindelijk is hij bij Mario en Victoria in de roedel opgenomen. Mack moest leren “hond”  te worden en ik een betere leider.

Victoria heeft mij hierin getraind. Wat vond ik het soms moeilijk, maar ook erg leerzaam en interessant. Ik heb er zoveel geleerd en gezien. En Mack? Wij zijn een superteam samen.

Met Baik ben ik erna ook gaan trainen bij de hondenschool. Hij heeft last van kreupelheid en hiervoor hebben we zijn spieren versterkt en hij gaat goed vooruit. Voor mij geeft dit goed aan hoe belangrijk trainingen zijn. Voor je hond, maar vooral voor ons als mens. Honden kunnen je zoveel leren, en wat krijg je daar zoveel plezier in als je zulke resultaten ziet! Door dit alles ben ik zo gegroeid dat ik meer wil proeven. Mensen helpen en leren om te gaan en plezier te beleven samen met je hond! En die kans krijg ik nu. Ik heb er nu al veel plezier in en hoop veel te leren zodat ik net zo goed word als de andere trainers bij Fairydogs hondenschool!

Ingrid van Hees (Trainster PUP – SHH, in opleiding voor BASIS)

20170402_184634 (2)Hoi allemaal,

Mijn naam is Ingrid van Hees. Zelf hebben wij twee honden. Kyra van 9 jaar, kruising Jack Russel / Border Collie en Ziva van bijna twee jaar, een bouvier. Natuurlijk de twee grootste schatten voor mij. Met Ziva loop ik de training mee bij Mario met veel plezier. Ik v

ind het heerlijk om met mijn beestjes bezig te zijn.

Voor jaren heb ik gewerkt als dierenartsassistente. Daarna heb ik een opleiding gedaan tot Kynologisch masseur. Eerst de basis en daarna de gediplomeerde opleiding en ben ik gestart met Happy Paws kynologische massage met veel plezier. Ik vind het heerlijk om veel honden zoveel mogelijk zowel lichamelijk als geestelijk in balans te brengen en ze zo vooruit te zien gaan.

De kans om nog meer met honden te gaan werken grijp ik dan ook met twee handen aan. De liefde voor honden groeit nog steeds met de dag.

Ik hoop jullie snel te zien tijdens de lessen!

 Jolien Tehupuring-Figge (Trainster in opleiding)

Hallo allemaal,

Ik ben Jolien Tehupuring en ik heb 2 honden. Bay lee is een engelse stafford en Max is een kruising amerikaanse stafford/

 pittbul. Beide honden hebben een ‘verleden’. Met Bay lee heb ik intensief trainingen gevolgd, waarvan je na een jaar heel duidelijk het verschil kunt zien. Ze is een stuk zekerder geworden en ik ook. Max is sinds april bij ons en werd toen bijna 3 jaar. Max heeft niks geleerd bij zijn vorige baas en dat resulteerde in een zeer onzekere hond. Ook met hem ben ik intensief aan het trainen en heb al veel mogen bereiken. Hij kan en mag nu steeds meer hond zijn en ik hoop hem alsnog een gelukkig leven te kunnen geven.

Ik heb honden altijd al super leuk gevonden, maar sinds ik mijn eigen honden aan het trainen ben is de liefde alleen maar groter geworden. Ik heb al veel mogen leren met mijn eigen honden, maar ik kan en wil nog zoveel meer leren. Ik krijg de kans om de komende tijd bij Fairydogs (gezien wij over een aantal maanden cq jaar gaan verhuizen naar Assen) zoveel mogelijk  te leren hoe je honden en baasjes traint en deze kans pak ik met beide handen aan.

Ik hoop jullie snel te zien bij de lessen.

Bianca Hendriks (Trainster in opleiding)

Hallo. Ik ben Bianca Jansen. Ik ben in contact gekomen met Mario en Victoria in 2016 toen ik ben begonnen met het trainen van onze hond Peanut. Affiniteit met dieren heb ik altijd al gehad. In mijn jeugd al opgegroeid met een hond en andere dieren, later toen ik op mezelf ging wonen heb ik ook altijd huisdieren gehad. Drie jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn man en al snel besloten we dat we een hond wilden. Wij zijn verliefd geworden op een asielhondje genaamd Peanut. In het begin een erg angstige, onzekere maar lieve hond, die ontzettend veel ontwikkeling heeft doorgemaakt en nu al een speelse, enthousiaste hond is. Wij blijven nog wel op zaterdagavond de cursus volgen, omdat we nog altijd bijleren. Want ja, niet alleen Peanut heeft veel geleerd, ook ik heb hier veel geleerd en ontdekt dat het mijn passie is om honden, maar ook hun baasjes, tips en tricks te leren om samen prettiger met elkaar om te gaan en om samen 1 te worden zonder verwachtingen.

De kans die mij word aangeboden om trainer te worden, heb ik daarom ook met beide handen aangepakt. Ik kijk enorm uit naar mijn opleiding en zie jullie graag op de training, als medecursist, danwel als trainster in opleiding.

Jessica van Erp (Trainster in opleiding)

Hallo Allemaal,

 

Ik ben Jessica van Erp
Ik train al 2jaar met mijn eigenwijze Engelse cocker spaniel Donder hier op de hondenschool.
Wij lopen in middels bij HGG en Combi sport waar we het samen erg leuk hebben en nog steeds van alles leren.

Vanaf de puppen tot nu vind ik het erg leuk om met donder bezig te zijn.
En van alles samen te doen trainen Combi sport wandelen als we maar samen zijn.
Nu krijg ik de kans om mijn enthousiasme over het bezig zijn en een band opbouwen met je hond over te brengen op jullie.
Ik hoop jullie te kunnen ondersteunen in de opvoeding en begeleiding van jullie hond.

Ik zal vooral op zondag aanwezig zijn!
Zie jullie dan
Groetjes Jessica

1 vacature open bij interesse graag mailen naar info@fairytaleservice.comComments are closed.